In House Coaching

In House Coaching – IHC

Onko yksilövalmennus yrityksessänne vain johdon etuoikeus? Ostetaanko valmennusta vasta kun kriisi on pahimmillaan päällä?

Mitä jos yrityksellänne olisi oma valmentaja, jota henkilökunta voisi käyttää tarpeen mukaan? Mitä jos henkilökunnalla olisi valmentaja, jonka kanssa tuulettaa ajatuksia, purkaa tunteita, kehittää itseään ja nousta uudelle tasolle?

IHC on kustannustehokas ratkaisu saada valmentaja säännöllisesti henkilökunnan käyttöön. Valmentaja voi olla yrityksen käytössä sopimuksen mukaan 1-2 päivää viikossa, joko yrityksen omissa tiloissa tai valmentajan tiloissa. IHC avulla voidaan mm. ennaltaehkäistä henkilöstön uupumusta, pienentää sairaspoissaoloja, sekä kehittää ihmisiä kohti kukoistusta.

Valmennus hinnoitellaan kuukausilaskutuksella ja näin valmennustunnit voidaan käyttää tehokkaasti koko henkilöstön eduksi.

Jos haluat panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen, sekä nostaa yrityksesi uudelle tasolle, ota yhteyttä niin etsitään juuri teidän yritykselle sopiva IHC malli.

susanna@unelmatalli.fi 040-541 3330

Lue lisää minusta valmentajana tästä, sekä asiakkaiden kokemuksia valmennuksista täältä.