Olen todella tykännyt olla Susannan valmennettavana – Johanna

Olen todella tykännyt olla Susannan valmennettavana. Hän on valmentajana läsnä oleva, rauhallinen ja osaa kuunnella ja antaa tilaa asiakkaalle. Hän aistii herkästi tunteita ja mielentiloja, niitäkin joita ei välttämättä itsekkään heti huomaa. Susanna on hersyvä persoona ja valmennukset sisältävät myös paljon naurua ja huumoria. Olen ollut jokaisen valmennuksen jälkeen voimaantunut ja energinen. Suosittelen lämmöllä!

Johanna 40v. – laulaja, laulunopettaja

Valmennus oli minulle hyödyllinen elämänmuutosten aikana. Sain varmuutta lähteä siihen suuntaan, mikä tuntui oikealta ratkaisulta. Muutin uuteen kotikaupunkiin hyvillä mielin.
Valmennus oli hyvin lämmin ja tuttavallinen. Kuitenkin sopivan jämäkkä ja tietyllä tapaa myös “etäinen”, eli valmennuksellinen ote oli läsnä. Ei liikaa olalle taputusta, mutta myös sitäkin sopivasti. Valmentaja Susanna on helposti lähestyttävä ja ystävällinen sekä määrätietoinen. Luottamus ja varmuus luovat turvaa asiakkaalle.
Kiitos – olit tukemassa ison elämänmuutoksen aikana. Sain jo yhdestä valmennuskerrasta luottamusta ja uskoa itseen, sekä löysin itsestä myös syitä siihen, miksi olen halunnut itseäni pienentää.
Outi 29v. – joogaopettaja, fysioterapeutti, muusikko