SUSANNA

Minä olen toiminut yrittäjänä liikunnan- ja hyvinvoinnin parissa vuodesta 1997. Olen ohjannut tuhansia tunteja liikuntaa, toiminut ammatinharjoittajana, johtanut kuntokeskusta, toiminut franchising ketjun ohjausryhmässä, kouluttanut ohjaajia ja valmentajia, vetänyt pelialan start-up yritystä sekä toiminut esimies- ja johtotehtävissä.

Olen erityisen hyvä luomaan luottamuksen ilmapiirin, joka auttaa valmennettavaa pääsemään kosketuksiin ajatuksiensa ja tunteidensa kanssa. Vahvuuksiini kuuluu erityinen läsnäolon ja kuuntelun taito. Olen ratkaisukeskeinen, iloinen ja kannustava.
Monipuolinen ja pitkä kokemus yrittäjänä tuo laajaa näkemystä ja uskoa ihmisen potentiaaliin saavuttaa omat tavoitteet.

Läsnäolo, kuuntelu ja oikeat kysymykset luovat pohjan valmennukselleni. Koen tärkeäksi, että asiakas löytää oman intohimonsa, tunnistaa omat vahvuutensa ja lähtee kulkemaan oman näköistä matkaa. Valmennuksessa asiakas on aina pääroolissa ja minä tukemassa häntä.

NLP- ja LCF ® Life Coach -valmentajana pystyn auttamaan asiakasta luomaan itselleen mielen ja ajattelun, joka toimii hänen tavoitteitaan ja unelmiaan kohden.

Valmentajana Susanna haluaa saada sydämestään tuloksia valmennettavalle ja se on kaikessa tekemisessä, myös jälkiseurannassa tärkeä välittyvä elementti. Hän on enemmän kuin valmentaja. Hän on kuin opas, joka opastaa asiakasta matkalla hienovaraisilla kysymyksillä, tukien askelissa ymmärtämään, näkemään ja tuntemaan. Hänellä on intuitiivinen taito kuunnella ilman valmiita suunnitelmia sekä löytää kohdat joihin tarttua ja joita lähteä työstämään.

Susanna on helposti lähestyttävä, ystävällinen sekä määrätietoinen. Luottamus ja varmuus huokuvat hänestä. Hänellä on hersyvä persoona, mikä tuo kohtaamiseen myös naurua ja huumoria. Hän on löytänyt valmennukseensa punaisen langan sekä tekee valmennusta itselleen sopivasta roolista ja näkökulmasta.