Valmennus oli käsittämättömän hieno ja vaikuttava kokemus – Sanna

 

Valmennus oli käsittämättömän hieno ja vaikuttava kokemus. Pystyin purkamaan pelkojen asentamat esteet ymmärtämällä sen mistä pelot nousivat. Valmennus auttoi minua löytämään rohkeuteni eteenpäin menemiselle. Valmennus osui myös kirjaimellisesti hetkeen, jolloin en olisi uskaltanut mennä työssäni, tai henkilökohtaisessa elämässäni eteenpäin ilman tätä kokemusta.

Olen kokeillut erilaisia mentoroinnin muotoja, mutta tämä valmennus oli elämän antamaa taikaa. En tiedä olinko vastaanottavaisempi kuin aiemmin, mutta menimme niin kauniisti ensiksi taaksepäin löytääksemme tunnetilat, jotka estivät etenemiseni. Elimme ne uudestaan, löysimme vastaukset niin ihmeellisen ihanasti ja kytkimme ne mukaani. Tanssin kirjaimellisesti eteenpäin. Mentorointi meni tunnetasolla syvälle, uskalsin avautua pelot ja häpeät ulos ja se rauhallinen onni löytämisestä, ymmärtämisestä, anteeksiannosta, hyväksymisestä on jotain hyvin kaunista. Raskas muuttui kevyeksi ja kupliva ilo astui sisään. Olen hyvin, hyvin kiitollinen. Mikä parantava matka, johonkin, mitä en oikein sanoilla osaa selittää, oli hämmentävää ja niin ihanan riemukasta ymmärtää niin paljon ja niin nopeasti.
Susanna on enemmän kuin valmentaja. Hän oli kuin opas, joka opasti minua tällä matkallani hienovaraisilla kysymyksillä, tuki minua askelissani ymmärtämään, näkemään ja tuntemaan. Siten minusta matkaajasta tulikin yhtäkkiä oman matkani opas, ja hänestä oppaasta tulikin matkassani matkaava kanssakulkija, joka rohkaisi kertomaan näkemääni. Hänen silmät loistivat iloa, kun ymmärsin jotain, mitä aiemmin en. Susannalla on intuitiivinen taito kuunnella ilman valmiita suunnitelmia sekä löytää ja havaita kohdat joihin tarttua ja lähteä työstämään.

Sanna 42v – visual artist