Valmennusmetodi oli paras missä olen ollut – Heikki

Valmennusmetodi oli paras missä olen ollut. Se perustui puhtaasti asiakkaan tarpeisiin sillä hetkellä ja kattoi kokonaisvaltaisesti kaikki elämän osa-alueet. Valmennuksen avulla löytyi 3 selkeää työstettävää kohtaa mielessä ja menneisyydessä. Niitä ryhdyttiin työstämään välittömästi siihen parhaiten soveltuvalla työkalulla.
Olen lukenut kymmeniä itsensä kehittämisen kirjoja, käynyt kursseja Suomessa ja ulkomailla, ollut huippu-urheilijan psykologisessa valmennuksessa, sekä toimin mentaalivalmentajana, tämä oli selvästi paras ja tehokkain valmennus missä olen ollut. Työkalut, harjoitukset ja niiden toteutustapa olivat niin tehokkaita, että tulokset tuntuivat jo heti ensimmäisen valmennuksen jälkeen ja ovat olleet pysyviä.
Valmennukset olivat yksilöllisiä, tehokkaita ja samalla pehmeitä
Valmentaja Susanna haluaa saada sydämestään tuloksia valmennettavalle ja se on kaikessa tekemisessä, myös jälkiseurannassa tärkeä välittyvä elementti.

Suosittelen valmennusta kaikille ja erityisesti huippu-urheilijoille, johtajille sekä vaikuttavassa asemassa oleville ihmisille. Investointi tulee itselle, lähipiirille ja yhteisöille nopeasti takaisin, jopa kymmen- tai satakertaisesti.

Heikki 40 v. – CEO, urheilija, valmentaja

Tulin valmennukseen hyvin tietoisena siitä mihin asioihin kaipaan ratkaisuja. Susanna osasi kulkea vierelle ratkaisujen löytämiseksi.
Valmennukset olivat tilaa antavia, ohjaavia ja tehokkaita.
Valmentajana Susanna on paras mahdollinen, hän on löytänyt punaisen langan ja tekee valmennusta täsmälleen oikeasta roolista ja näkökulmasta.

En ole koskaan aiemmin tavannut valmentajaa jolle olisin ollut valmis menemään. Susannan tavattuani oli selvää, että hänelle haluan mennä. Olen valmennukseen tyytyväinen, kiitos!

Perttu 39v. – yrittäjä